Divendres 13 de gener de 2023: comiat del Campanera, descansa en pau

Divendres 13 de gener: comiat del Joan Pascual, el Campanera. Descansa en pau

Sempre és trist acomiadar un bisbalenc, i més quan és una persona propera. El Campanera era una persona que no et deixava indiferent i a qui vaig conèixer bé. Conèixer per ser de la Bisbal, per ser el pare del Jordi i el Joan que, tot i ser més joves que jo,hem tingut i tenim amistat. També per ser ex-geganter, ja que el Joan va ser geganter quan es va formar la Colla de Geganters i Grallers de la Societat, anant a trobades, renovant vestuari dels gegants, cursets de gralla, … molts i molts anys de trobades geganteres per tot Catalunya. Una persona que sempre tenia l’última paraula i amb qui reies molt!
I també vaig compartir temes polítics. En definitiva, un bisbalenc amant de la família, la Bisbal i la terra, persona implicada a la Bisbal i a qui trobarem molt a faltar.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari