11 i 12 de gener de 2023: dimecres i dijous de reunions i Consell d’alcaldes

11 i 12 de gener: dimecres i dijous de reunions i Consell d’alcaldes

El dimecres 11 de gener tinc una reunió a les 9 del matí i a les 10 del matí em connecto a una altra reunió. És la Comissió de seguiment del Consell de Direcció del SOC, la primera de l’any, on tractem diversos temes sobretot el del pressupost.

A les 7 de la tarda sóc al Vendrell, al Consell Comarcal, que tenim el primer Consell d’alcaldes de l’any. Avui ens visita la Directora dels Serveis Territorials de Justícia a Tarragona per parlar-nos del programa de treballs en benefici de la comunitat. Un programa del que fa anys que hi participen, i se n’encarrega la Leo Uceda, molt bona feina!

El dijous 12 de gener al matí tinc dues reunions. Una d’interna amb la Judith i tècnics municipals, per parlar de la Diada de Sant Jordi i del llibre que publicarem. L’altra reunió és amb la Paqui, regidora de Serveis Socials, i el director de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal, per varis temes de serveis socials i de gent gran. Avancem!

Per la tarda torno a l’Ajuntament a quarts de 6 de la tarda i en surto a les 9 del vespre, perquè tinc tres reunions. Primer la Paqui i jo ens reunim amb l’associació P.I.C.A. (Protecció de la infància contra els abusos), per explicar-nos nous projectes, molt interessants.
De sprés amb el Feliu ens reunim amb les Associacions de veïns del municipi, que les hem convidat per explicar-los el pressupost d’aquest 2023, ie ls hem donat una còpia de l’explicació. Gràcies per la vostra implicació al municipi! I finalment una reunió amb una ciutadana per temes diversos.

Dia intens i productiu!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari