6, 7 i 8 de gener: dia de Reis, MoCo, “Golfus de Roma” i concert de Nadal de la Coral

6, 7 i 8 de gener: amb el dia de Reis acabem les festes de Nadal

El divendres 6 de gener és el dia de Reis i obrim els regals! ÉS un dia tranquil a casa, en família. Per postres tenim dos tortells de Reis de la pastisseria Mago, de nata i de crema, boníssims!

El dissabte 7 de gener anem a passar el dia a Barcelona. Pel matí visitem el museu MoCo, a ciutat vella. Temíem moltes ganes d’anar-hi des que el van obrir. És un museu petit, d’art contemporani molt interessant. Val molt la pena visitar-lo!

I per la tarda anem a gaudir del musical en català “Golfus de Roma”, una comèdia amb un repertori excel·lent, música, ball, … més de dues hores de musical però no es fa gens llarg. Tots els artistes un deu, però per sobre de tots el gran Jordi Bosch!

El diumenge 8 de gener és l’últim dia amb activitats de Nadal, ja que per la tarda gaudim del concert de Nadal amb Prades Cor i Cors Antistiana, amb peces nadalenques poc conegudes (almenys per mi) de gran qualitat i molt ben interpretades. Felicitats!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari