Dissabte 31 de desembre de 2022: acabo el 2022 amb l’arribada de l’home dels nassos i rebo el 2023 a la festa de cap d’any a la Societat

Dissabte 31 de desembre: acabo el 2022 amb l’arribada de l’home dels nassos i el cap d’any a la Societat

Aquest matí el grup de Geganters i Grallers de la Societat han organitzat un taller de fer capgrossos, per anar a buscar l’Home dels Nassos! L’home que té tants anys com dies té aquest any. Hi ha hagut molta participació d’infants, pares, avis, … Després la cercavila buscant l’home dels nassos, acompanyats de les gralles i tabals i finalment l’han trobat a la Plaça de l’església. Han vingut a l’Ajuntament i l’home dels nassos ha sortit al balcó per tirar caramels als infants. Una festa molt bonica! Gràcies al grup de geganters i grallers per fer-ho possible!

I per la nit la festa de Cap d’any a la Societat per acomiadar el 2022 i rebre el 2023! Fem la festa a la Societat on, pel covid, no la celebràvem des del cap d’any de 2019!
Un sopar de primera del restaurant Ull de Llebre, acompanyats de 150 persones, grans persones i després ball. Felicitats a la Junta de la Societat per la organització! Amb les dotze campanades ens desitgem un molt bon any nou i segur que el 2023 serà un gran any!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari