Dimarts 20 de desembre de 2022: matí de reunions, d’arribada del Pare Noel a la llar d’infants i de sorteig de la campanya de comerç, i tarda de la presentació del TREC de l’Aniol

Dimarts 20 de desembre: matí de reunions, d’arribada del Pare Noel a la llar d’infants i de sorteig de la campanya de comerç, i tarda de la presentació del TREC de l’Aniol

Avui comento a quarts de 9 del matí amb una reunió telemàtica i després amb dues reunions més presencials, però entremig anem a la llar d’infants municipal per l’arribada del Pare Noel! Avui hi ha pares, mares, àvies i avis que acompanyen els infants per aquesta visita especial, i hi ha reaccions de tot al veure el Pare Noel: desconfiança, por, admiració, … i després un petit esmorzar. Gràcies a les tècniques de la llar per aquests moments i per tota la feina durant el curs!

Al migdia la Judith i jo fem el sorteig de les tres paneres de productes bisbalencs, entre totes les persones que han comprat al comerç local i que han dipositat el cartró a l’urna. Felicitats a les tres guanyadores i moltes gràcies a totes les persones participants!

I per la tarda, un acte molt important: la presentació del TREC de2n de batxillerat de l’Aniol sobre el “Cine Colón” de la Bisbal. Felicitats per la presentació! Un gran homenatge a la família del cine: la Margarita, el Pepito i la Juana i el Joanet!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari