Divendres 16 de desembre de 2022: prenc possessió del càrrec de diputada a la Diputació de Tarragona, xocolatada per la Marató i un regal de Nadal

Divendres 16 de desembre: prenc possessió com a diputada a la Diputació de Tarragona, xocolatada per la Marató i un regal de Nadal

Avui és un dia molt especial i important: prenc possessió com a diputada de la Diputació de Tarragona, per seguir treballant per la Bisbal, per la comarca i també per la província Sóc la substituta d’en Quim Nin a la Diputació, una gran persona i gran polític, un exemple a seguir! Al ser el nou director d’universitats de la Generalitat de Catalunya, renuncia a l’acta de diputat.
Quan em van dir que entrava a la Diputació, vaig entrar renúncia com a consellera del Consell Comarcal del Baix Penedès.

El Ple per prendre possessió és a les 10:00h, però a les 09:00h ja hi sóc, per signar documents a secretaria, fer fotos pel web, … Just abans del Ple arriben ma mare, el Rafel i l’equip de govern, gràcies per ser-hi!
Prenc possessió i després el Ple continua amb els punts de l’ordre del dia. Tinc encarregades les següents responsabilitats: diputada delegada de patrimoni; Presidenta del grup polític de Junts; Membre de la Comissió especial de comptes; Membre de les comissions informatives dels Serveis d’Assistència al Ciutadà, d’hisenda i economia i del Servei d’Assistència Municipal.
Tinc l’honor de ser la primera dona diputada a la Diputació de Tarragona. La Bisbal del Penedès ha tingut dos alcaldes que han estat diputats: el primer va ser en Pere Palau Carbonell, que va entrar de diputat el 1883. I el segon va ser en Joan Solé Caralt (del 1943 al 1958).
ÉS una gran responsabilitat formar-ne part, i tot una experiència! Gràcies al partit per la confiança!

Per la tarda assisteixo a la xocolatada que organitza l’Associació de la Gent Gran per la Marató, xocolatada i bingo, una gran tarda!

A l’arribar a casa em trobo amb un regal de Nadal: uns kiwis de collita pròpia i una felicitació de Nadal. Moltes gràcies família!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari