Dimecres 14 de desembre de 2022: assistència a la presentació del catàleg del paisatge al Baix Penedès, entrevista al Tot es mou i Consell d’alcaldies

Dimecres 14 de desembre: assistència a la presentació del catàleg del paisatge al Baix Penedès, entrevista al Tot es mou i Consell d’alcaldies

A les 10 del matí vaig, amb l’arquitecta municipal, al Consell Comarcal del Baix Penedès per assistir a la presentació del catàleg del paisatge al Baix Penedès. La benvinguda i presentació va a càrrec del vicepresident del Consell i alcalde de Cunit, Jaume Casañas. L’explicació del catàleg va a càrrec de la Sra. Rosa Vilella, subdirectora general d’Estratègies Territorials i Paisatge; el Sr. Pere Sala, director de l’Observatori del Paisatge i el Sr. Jordi Grau, coordinador del catàleg del Paisatge. Una bona explicació d’un document que fa uns anys que es treballa i que és molt important. Seguim!

Al migdia m’entrevisten del programa Tot es mou, de TV3, davant l’Ajuntament. Sembla que algú els ha trucat per parlar de la proposta d’instal·lació de noves empreses al municipi, proposta ja rebutjada. Estem una estona conversant, molt agradables! No ens han dit quin dia es retransmetrà, ho anirem seguint.

I per la tarda l’últim consell d’alcaldes de l’any! Un Consell d’alcaldes amb 6 punts a l’ordre del dia, i que s’allarga comentant altres temes comarcals. Reunions sempre molt productives!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari