Dijous 15 de desembre de 2022: Assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar, trobada del Servei Bon Dia i començo nou llibre

Dijous 15 de desembre: reunions, trobada del Servei Bon Dia i començo nou llibre

A les 9 del matí la Judith, la Leo i jo ens connectem a la reunió telemàtica de l’Assemblea la Mancomunitat de l’Albornar, l’última de l’any! Repassem varis temes i a quarts de 10 del matí ja acabem.
Després. a les 10 em connecto al Consell de direcció del SOC, amb varis temes i també és l’últim Consell de direcció del SOC. Acabem a quarts de 12 del migdia.

I al migdia, una trobada emocionant, com cada any. La trobada entre el voluntariat i els usuaris del servei Bon dia, es coneixen i es veuen les cares les persones voluntàries que truquen cada dia a la gent gran per donar-los el bon dia, i els usuaris i usuàries del servei. Grans persones! Acabem jugant al bingo, sense diners, per exercitar la memòria i passar-nos-ho bé.

Per la nit, abans d’anar a dormir, començo un nou llibre: “El cuento de la criada”. He vist la sèrie i em va sorprendre i captivar tant, que tenia moltes ganes de llegir el llibre. Ja us explicaré!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari