Divendres 9 de desembre de 2022: presentem la guia comercial de la Bisbal i la campanya “Troba la llum de Nadal”, amb la Cambra de Comerç

Divendres 9 de desembre: presentem la guia comercial de la Bisbal i la campanya “Troba la llum de Nadal”, amb la Cambra de Comerç

Avui és un dia especial, avui presentem la guia comercial que fa mesos que treballem, penseu que a les primeres fotos sortien amb mascaretes! i les vam haver de repetir. I també presentem la campanya de Nadal, amb els comerços i establiments bisbalencs. Tot això amb la Judith, com a regidora de comerç, al capdavant i amb el treball i bon fer de la Cambra de Comerç de Tarragona. Un agraïment al Jordi i el Guillem per la feina feta i a la Sònia per les fotografies!
Citem a tots els comerciants i d’establiments bisbalencs, per la presentació, a quarts de vuit del vespre al Centre Municipal de Cultura.
A mesura que arriben fem foto amb la presidenta de la Cambra de Comerç, la Laura Roigé. Una gran presidenta i una gran persona, que sempre hi és, gràcies per acompanyar-nos.

Primer presentem la guia comercial, que podeu trobar al web municipal. Després presentem la campanya comercial d’aquest Nadal, amb un vídeo fet pels comerciants, molt divertit! I abans d’acabar, fem un reconeixement a la Montserrat Bundó, que demà es jubila després de més de 20 anys al servei de la fruiteria. Moltes gràcies Montserrat!
A l’acabar, pugem a la sala gran del CMC del segon pis per compartir un pica-pica preparat per la Isa del bar la Riba, tot boníssim! Una bona vetllada!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari