7 i 8 de desembre de 2022: dimecres i dijous de la notícia sobre l’ampliació de l’hospital comarcal i de visita al pessebre

7 i 8 de desembre: dimecres i dijous de la notícia sobre l’ampliació de l’hospital comarcal i tornant a veure el pessebre del Francesc

El dimecres 7 de desembre al matí assisteixo a la reunió convocada per la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya a l’hospital comarcal del Vendrell. Ens van convocar el dilluns al migdia, fa dos dies, però la rapidesa ha valgut la pena! Fa més d’un any que, des del Consell Comarcal, tots els alcaldes i alcaldesses, demanàvem hora amb el Conseller de Salut, Sr. Argimon, per exposar-li la urgència de l’ampliació de l’hospital comarcal, per l’increment de població constant de la comarca. No vam obtenir cap resposta ni cap data per reunió. En canvi, el Conseller Giró, ex-conseller d’economia, ens havia rebut i ens comentava que hi hauria pressupost per l’ampliació.Amb el nou Conseller, el Sr. Balcells, ens uns mesos ens rep i ens anuncia l’ampliació de l’hospital que començarà el 2023.
Els alcaldes i alcaldesses de la comarca anem a l’hospital comarcal on, el director de la Xarxa de Santa Tecla, ens explica el projecte d’ampliació, el pressupost, … El conseller de Salut també ens explica com es farà i, al final de la reunió, ens acompanya el President de la Generalitat, Sr. Aragonés.
Una molt bona notícia per la comarca!

El dijous 8 de desembre, tornem a anar a veure el pessebre artesanal del Francesc, a la rectoria. Ja l’havia vist però cal anar-hi vàries vegades per veure tots els detalls. Felicitats artista i gràcies per compartir-lo amb tots nosaltres!

Avui plou! No gaire, uns nou litres, però ha plogut bé i esperem que demà continuï.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari