5 i 6 de desembre de 2022: dilluns i dimarts d’acte a la Cambra de Comerç i reconeixement al voluntariat, associacions i entitats bisbalenques

5 i 6 de desembre: dilluns i dimarts d’acte a la Cambra de Comerç i reconeixement al voluntariat, associacions i entitats bisbalenques

Aquesta setmana cada any és diferent, i enguany és tot un aqüeducte amb un dia festiu i un dia laborable, però per nosaltres és feina cada dia, feina de la bona i important!

El dilluns 5 de desembre al matí assisteixo a l’acte organitzat per la Cambra de Comerç de Tarragona amb alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores, empresaris i empresàries i diverses entitats del territori dels sector econòmic i social del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. El motiu és per l’aprovació del projecte de Hard Rock com a impuls pel territori, que la Generalitat té aturat. Coincideixo amb la Bea, regidora de Cunit, i també amb el Kenneth, alcalde del Vendrell. Sempre és un plaer acompanyar la presidenta!

El dimarts 6 de desembre, que és festa, aprofitem per homenatjar i agrair a tots els bisbalencs voluntaris i voluntàries, i totes les entitats i associacions del municipi. Persones que destinen part del seu temps als altres, a treballar per la cultura, l’esport, l’associacionisme, de manera individual i col·lectiva per una Bisbal millor! Moltes gràcies!
Els convidem a un vermut a Mas Llagostera, ja que són persones que sempre preparen activitats, paren taules, serveixen, … i volem que avui facin “festa” i s’ho trobin tot fet. Avui ens acompanya el diputat de cultura de la Diputació de Tarragona, Juanjo Garcia, que també és alcalde d’Alforja. Gràcies Juanjo per acompanyar-nos!
Em vaig apuntar tot el voluntariat i entitats i associacions que han vingut, per no deixar-me ningú!. Moltes gràcies per la vostra aportació a la Bisbal a: voluntariat del servei bon dia, voluntariat del rebost solidari, voluntariat del pessebre, voluntariat dels Reis (modistes, perruqueres, maquilladores, personal, conductors i la banda de la Societat), voluntariat dels Tres Tombs, Associació de veïns de la Miralba, Associació de veïns de Can Gordei, Associació de veïns del barri del Priorat de la Bisbal, Associació de propietaris de Santa Cristina, Comissió de festes de Can Gordei, Senderistes bisbalencs, Associació de la gent gran, la Societat, club d’escacs de la Societat, grup de Geganters i Grallers de la Societat, Elenc teatral de la Societat, Associació de dones la Roca Foradada, Cercle poètic bisbalenc els Esventats, Ball de diables de la Bisbal, Joventut Bisbalenca CF, Fundación Julio L. Calderón de libres artistas literarios, Ball de Gitanes de la Bisbal, AMPA de l’escola Ull de Vent, Coral Antistiana i ADF Clot de Bou. Som un municipi ric en voluntariat, cultura, esports, oci i joventut! I no vull acabar aquest escrit per fer un agraïment molt especial als companys i companyes de l’equip de govern, per ser-hi sempre, per fer pinya i per treballar les 24h del dia i els 365 dies de l’any per la Bisbal, la nostra passió!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari