3 i 4 de desembre de 2022: cap de setmana de dinar del Ball de diables, obertura del local de Fem Vendrell i caminada solidària dels Senderistes Bisbalencs

3 i 4 de desembre: cap de setmana de dinar del Ball de diables, obertura del local de Fem Vendrell i caminada solidària dels Senderistes Bisbalencs

El dissabte 3 de desembre al migdia, la Judith i jo anem convidades al dinar del Ball de Diables de la Bisbal, dinar de final de temporada. Dinar al racó de la Gent gran amb la paella de l’Isma, paella bisbalenca boníssima! Un gran dinar amb companyia immillorable, gràcies!

Al vespre vaig al Vendrell per assistir a la inauguració del local per les municipals 2023 del Vendrell del grup Fem Vendrell, encapçalat per la Mar Vázquez. Un equip potent, il·lusionat i que ja fa temps que treballen pel Vendrell. Endavant equip, molta sort i encerts!

El diumenge 4 de desembre al matí participem de la caminada dels Senderistes Bisbalencs, una ruta de pedra seca del poble fins l’Ortigós.A més, és una caminada solidària perquè es recapten diners per la Marató. Som una seixantena de persones que fem la caminada, amb les explicacions del Joan Rovira, president dels Senderistes. A l’arribar a l’Ortigós, la Judith i l’Anna Maria ja ens esperen amb els taules parades per oferir coca i cava a 5€, per la Marató. Un matí fantàstic!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari