30 de novembre i 1 de desembre: dimecres i dijous de reunions, teatre i Ple del Consell Comarcal

30 de novembre i 1 de desembre: dimecres i dijous de reunions, teatre i Ple del Consell Comarcal

El dimecres 30 de novembre al matí tinc vàries reunions amb veïns i veïnes per preguntar i donar la opinió sobre la proposta del promotor per la instal·lació d’empreses al municipi. Un plaer escoltar i recollir les opinions, gràcies!
Per la tarda, primer vaig a l’institut Baix Penedès on, els i les alumnes de 2n de batxillerat artístic escènic, ens han preparat un espectacle en homenatge a la Rafaella Carrà. Passem una molt bona estona amb aquests artistes, i molt orgullosa de l’Aniol, l’artista de casa!

Quan acaba marxo cap a l’escola de música del Vendrell, per assistir al Ple del Consell Comarcal del Baix Penedès. Avui aprovem els pressupostos pel 2023, uns pressupostos de més de tretze milions d’euros, bona gestió i bon servei a la comarca!

El dijous 1 de desembre encetem l’últim mes de l’any!
Durant tot el matí segueixo tenint reunions de bisbalencs i bisbalenques que em transmeten les seves opinions per la consulta d’arribada de noves empreses. Molt contenta de rebre’ls a tots i totes, i més sabent tot el que escampes algunes persones, entitats i partits, demagògia pura, però ja els coneixem. Però la gent és prou intel·ligent per fer-se una opinió pròpia!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari