26 i 27 de novembre de 2022: cap de setmana de sopar de TeatreEspai, visita a la Vil·la Casals i cinema Gaudí

26 i 27 de novembre: cap de setmana de sopar de TeatreEspai, visita a la Vil·la Casals i cinema Gaudí

Un ap de setmana cultural i tranquil. El dissabte 26 de novembre anem al sopar de celebració dels 10 anys de TeatreEspai, on fa sis anys que l’Aniol hi fa teatre. Sopem al Xaloquell amb molt bona gent i molt de teatre! Felicitats!

El diumenge 27 de novembre al matí quedem a 2 quarts de 10 a l’era, per anar a la vil·la Casals amb l’Associació de Dones de la Roca Foradada. Més de trenta bisbalenques i bisbalencs hi anem, primer fem un cafè i a les 11 del matí entrem a la Vil·la per la visita guiada. Ja l’havia visitat fa uns anys però, amb les noves reformes sobretot de l’ampliació de la casa, és una visita espectacular i emotiva. Us la recomano. Gràcies a la presidenta i la Junta de l’associació per la organització!

I per la tarda tenim cine Gaudí amb una pel·lícula mot especial: “Alcarràs“. La pel·lícula més premiada i que esperem que tingui molts més èxits! Avui venen les entrades el Grup de Geganters i Grallers de la Societat.
La veritat és que no tenia massa expectatives perquè, a l’anterior pel·lícula de Carla Simón “L’estiu del 93” se’m va fer molt llarga i em vaig aborrir, tot i que és cosa meva perquè a molta gent li va agradar. Però, en canvi, a “Alcarràs” passem més coses, hi ha més diàlegs, una història, … la veritat és que m’ha agradat molt, tot i que hem sortit amb el cor una mica encongits, però és la realitat!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari