Divendres 18 de novembre de 2022: 8è Congrés de Dones d’empresa, lliurament dels premis al mèrit escolar i Biblioteques amb D.O.

Divendres 18 de novembre: 8è Congrés de Dones d’empresa, lliurament dels premis al mèrit escolar i Biblioteques amb D.O.

A les 9 del matí agafo el tren a Calafell per anar a Vilanova, per assistir al 8è Congrés de Dones d’Empresa, que se celebra a d’edifici Neàpolis, molt a prop de l’estació de tren. De les vuit edicions, és la tercera a la que assisteixo.
És un Congrés on el programa i les ponents són espectaculars, i d’àmbits ben diversos. És molt enriquidor.
El Congrés de Dones d’Empresa és un espai d’inspiració per a professionals, on Dones expliquen com han construït els seus somnis. On llueixen les claus de l’autolideratge en tots els aspectes de la vida per aconseguir fites.
Enguany la trobada es reafirma com un espai de talent i d’encoratjament a l’emprenedoria i adopta el nom de Congrés CREA un acrònim dels objectius del congrés, fer xarxa i Cooperar entre les professionals assistents, Repensar processos, aportar informació per revisar-los i ser persistent en les visions. Emprendre, veure casuístiques on la vida, pot no portar els èxits a la primera, però amb idees clares i bon acompanyament tot arriba, així que sobretot, fes-ho! Passa a l’acció, Activa l’estratègia com ho han fet les ponents del congrés.
Quan arribo saludo a la presidenta de Dones d’Empresa, la Sílvia Domènech, i a la presidenta de la FEGP (Federació Empresarial del Gran Penedès), la Neus Lloveras. Són grans dones!

Després de la presentació i la benvinguda, comencem a les 10 del matí amb “Noves tendències, estils de vida al voltant de la dona empresària i directiva”, amb la Marta Marín (directora en comunicació per la Universitat Ramon Llull) i l’Anna Pujol (fundadora i directora de la plataforma SomDones.cat).
Seguim amb “Per què és important la formació en diversitat LGBTI a les empreses?” amb la Maria Giralt (vicepresidenta de la Cambra LGBTI de Catalunya), i fem un cafè.
Al tornar seguim amb la “Sensibilitat en entorns laborals”, amb l’Anna Romeu (psicòloga experta en educació emocional) i la Mireia Cabero (founder & CEO de Cultura Emocional Pública).
A continuació “Innovació, noves tecnologies i comunicació digital” amb Maria Mora (directora d’innovació a Foment del Treball), Maria Bassegoda (cofundadora i directora de Luma Digital), Karina Gibert (catedràtica de la UPC) i Carolina Gaona (llicenciada en filologia i crítica literària).
I, abans de dinar, dos experiències diferents: primer ens parlen de la Malvasia de Sitges i del Museu de la Malvasia; i després fem dos mini tallers de categoria!
Amb la Maria Batet un taller de connectar amb la creativitat, fent un joc en grup. I, amb la Mercè Pedraza, un taller també de creativitat fent “lettering”.
Sortim amb les piles ben carregades i un somriure, i pugem a la terrassa pel dinar a peu dret, aprofitant per conversar.

La tarda segueix essent molt interessant, però marxo cap a la Bisbal.

A les 7 de la tarda sóc a l’auditori del CMC amb la Leo, regidora d’ensenyament. Avui lliurament els premis al mèrit escolar als alumnes més brillants de 6è de primària de l’escola Ull de Vent, de 4rt d’ESO i 2n de batxillerat de l’IES Coster la Torre (alumnes bisbalencs) del curs passat 2021/22. Ens acompanya l’Àngel el director de l’escola Ull de Vent, i la Rosa Ma de l’equip directiu de l’institut Coster la Torre.
Són premis per l’esforç, el treball i les bones notes, animant-los a continuar per aquest camí i així aconseguir tot el que es proposin. Felicitats Pol, Roger, Andrea, Maria i Marie!

No ens movem de l’auditori perquè a les 8 del vespre tenim un nou espectacle de Biblioteques amb DO. Avui en Lluís Fortuny, integrant de l’Elèctrica Dharma, ens ofereix l’espectacle “Connexions poètiques”. És un espectacle amb imatges, poemes i música en directe. Diferent, original i interessant!
Acabem amb una copa de cava rosat de Cellers Domenys i cap a casa!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari