15 i 16 de novembre: dimarts i dimecres de Comissió permanent de Consell de Governs Locals, reunions, visita i xerrada a Camp Joliu i inici de la consulta pública pel projecte de nou polígon

15 i 16 de novembre: dimarts i dimecres de Comissió permanent de Consell de Governs Locals, reunions, visita i xerrada a Camp Joliu i inici de la consulta pública pel projecte de nou polígon

El dimarts 15 de novembre al matí tinc tres reunions amb bisbalencs i bisbalenques. Per la tarda em connecto a la Comissió Permanent del Consell de Governs Locals, on tractem diversos temes de la posada en funcionament d’aquest Consell.

El dimecres 16 de novembre a les 10 del matí fem la presentació del projecte de nou polígon a tot el consistori. Primer ho presento i després , la tècnica en carregada del projecte fa tota l’explicació.
La proposta que ens han entrat és un projecte privat de construcció d’un nou polígon industrial logístic, a continuació de les Planes Baixes. L’inici de tot el procediment és la modificació de Normes per passar de rústic a industrial i, dins aquest inici, el primer pas és fer una consulta pública sobre aquest canvi.
Però nosaltres ja hem parlat amb l’empresa promotora perquè ens expliqui quin projecte és el que anirà en aquests terrenys, per tal que sigui un polígon integrat al territori. El que els ensenyem és com pot arribar a ser el polígon, on segurament hi haurà molts canvis entremig. És una molt bona notícia perquè tanquem el cercle industrial i logístic del municipi, amb el que comportarà mes llocs de treball.

A l’acabar aquesta reunió, la Judith i jo marxem cap a Camp Joliu. L’equip directiu d’aquest complexe educatiu m’han convidat a participar d’unes xerrades dels alumnes i les alumnes de 2n de batxillerat amb alcaldes i alcaldesses de la comarca. Primer ens ensenyen totes les zones escolars i esportives i després anem amb els alumnes. Els parlo de la Bisbal i del que suposa el que és ser alcaldessa i després van fent preguntes sobre política local i temes relacionats. Ha estat una estona molt agradable i rica en continguts. Una bona experiència!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari