Diumenge 13 de novembre de 2022: al matí seguim repartint invitacions i per la tarda a concert

Diumenge 13 de novembre: seguim repartint invitacions i concert per la tarda

Avui al matí seguim repartint invitacions per la presentació de candidata de dissabte que ve. Repartim a Can Gordei i a l’Esplai i acabem al migdia, perquè som gent per anar-ho fent. Al migdia quan acabem, i com a premi, fem el vermut al bar del local social de l’Esplai. Gràcies equip!!

Per la tarda anem al Concert de tardor organitzar per l’Associació Cors Antistiana. Avui l’església està plena per gaudir de la música BarberShop dels Metropolitan Union, amb el Daniel, Martí, German i Joan. Un concert espectacular!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari