Divendres 11 de novembre de 2022: reunions, signatura de conveni amb Joventut Bisbalenca, recital poètic-musical i TeatreEspai a Mas Llagostera

Divendres 11 de novembre: reunions, signatura de conveni amb Joventut Bisbalenca, recital de música i poesia i TeatreEspai a Mas Llagostera

Divendres intens de feina i cultura, tot sense sortir de la Bisbal!
Començo a les 10 del matí de reunió amb un bisbalenc. A les 11 del matí reunió, juntament amb la Leo, amb Aqualia per vàries inversions que tenim sobre la taula en renovacions i millores. Tema important!
Al migdia, amb la Leo també, signem el conveni amb el president de Joventut Bisbalenca CF. El conveni és per aquesta temporada 2022/23. Gràcies per la gran feina al capdavant de l’entitat!

Per la tarda, primer assisteixo al recital “Tens la pell mig del sol, mig de la lluna”, en el marc de l’any Gabriel Ferrater. Un gran espectacle!. Gràcies Jordi per la organització!

I a les 9 del vespre anem a Mas Llagostera. Avui s’hi organitza un acte sobre les bruixes, qui eren i perquè se les perseguia. Un acte organitzat per l’associació “La dona en l’actualitat”. Hi anem perquè hi actua TeatreEspai i, per tant, l’Aniol, representant un judici a una bruixa durant l’edat mitjana. Ho han fet molt bé!!
Després d’un vídeo, la representació i explicació, sopem a Mas Llagostera. Una bona vetllada!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari