8 i 9 de novembre de 2022: dimarts i dimecres de reunions presencials i telemàtiques i Junta de Govern al Consell Comarcal

8 i 9 de novembre: dimarts i dimecres de reunions presencials i telemàtiques i Junta de Govern al Consell Comarcal

El dimarts 8 de novembre començo amb una reunió telemàtica sobre el pla estratègic comarcal, per recollir l’opinió com alcaldessa de la Bisbal.
Després tinc tres reunions amb bisbalencs i bisbalenques per diferents temes.
Per la tarda, una altra reunió amb bisbalencs i després reprenem les sessions que ens quedaven del curs per pares i mares d’adolescents! Els vam començar al 2020 i, amb la pandèmia, vam cancel·lar-ho. Avui els reprenem amb la Bea Garcia, gran professional!

El dimecres 9 de novembre em connecto a la Comissió de seguiment del SOC. Després amb reuneixo amb el Feliu com a regidor de sanitat i el Pep i el Salvador, dels Donants de Sang del Baix Penedès. Un plaer conversar amb el Pep i el Salvador! Acordem que la Bisbal tindrem el monument als donants, el 2023. És un monument als donants de sang de la Bisbal, ben merescut!

I a les set de la tarda, cap al Vendrell per assistir a la Junta de Govern del Consell Comarcal. Una Junta amb dos punts a l’ordre del dia, però importants.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari