5 i 6 de novembre de 2022: cap de setmana d’espectacle ala safaretjos i de repartir invitacions per d’aquí quinze dies

5 i 6 de novembre: cap de setmana d’espectacle ala safaretjos i de repartir invitacions per d’aquí quinze dies

El dissabte 5 de novembre a mig matí, gaudim de l’espectacle de carrer “Al safareig”, dins els actes de les Biblioteques amb DO. Primer una passejadeta i després als safaretjos, on entre paraules i cançons passem una molt bona estona. Ens apleguem més de cinquanta persones que, després de gaudir d’aquesta estona, compartim una copa de cava. El millor pla per un dissabte!

El diumenge 6 de novembre al matí, ens reunim una part del grup de Compromís amb la Bisbal per començar a repartir les invitacions pel municipi. Les invitacions són pel dissabte 19 de novembre, perquè per la tarda fem l’acte de presentació de la candidata per les eleccions municipals de l’any que ve. Em torno a presentar, amb un gran equip com sempre! I comencem amb aquesta presentació que serà en format entrevista, amb el periodista bisbalenc Roger Freixa. Hi esteu tots convidats!
Passem un gran matí, fent grup i fent compromís. Molt orgullosa de formar-ne part!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari