27 i 28 d’octubre de 2022: dijous i divendres de reunions, assistència a l’acte de lliurament dels premis de la Cambra de Comerç, Consell de Direcció del SOC i la collita d’olives ja està en marxa!

27 i 28 d’octubre: dijous i divendres de reunions, assistència a l’acte de lliurament dels premis de la Cambra de Comerç, Consell de Direcció del SOC i la collita d’olives ja està en marxa!

El dijous 27 d’octubre al matí tinc vàries reunions, on destaco la reunió amb l’empresa que ens fa la revista Torre de Guaita. Parlem dels temes per la propera revista, que serà a finals de novembre.
Avui ja se sent l’olor d’oli des de casa i des del carrer, olor de tardor!

Per la tarda la Judith i jo assistim a l’acte de lliurament dels premis de l’excel·lència empresarial de la Cambra de Comerç de Tarragona. Gràcies presidenta per convidar-nos!
Són premis de diferents categories a les empreses associades a la Cambra i acaba amb una excel·lent ponència a càrrec de Jaume Guardiola, president del Cercle d’Economia. A l’acabar, pugem al terrat per compartir una copa de cava, amb unes vistes espectaculars!

El divendres 28 d’octubre al matí agafo el tren a Calafell per anar a Barcelona. Baixo a l’estació del Passeig de Gràcies i camino fins a la seu del Departament d’Empresa i Treball, de la Generalitat de Catalunya. Des de la pandèmia que seguim fent Comissions de seguiment telemàtiques, però els Consells de Direcció del SOC, on hi formo part com a ACM, els fan mixtes. Si puc, intento anar-hi presencialment, que és molt millor. Avui el Consell no és massa llarg, i els temes principals que tractem són el reglament dels consells territorials i informació sobre properes convocatòries. Seguim!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari