Dimecres 19 d’octubre de 2022: presentació de la coalició a nivell nacional d’Ara Pacte Local i Ple al Consell

Dimecres 19 d’octubre: presentació de la coalició Ara Pacte Local i Ple al Consell Comarcal

A les 9 del matí vaig a l’Ajuntament per una reunió. A quarts d’11 del matí marxo per agafar el tren a l’estació de Calafell i anar a Barcelona.
El motiu és assistir a la presentació per part del PDeCAT de la plataforma Ara Pacte Local, que no és cap partit polític ni cap marca blanca, sinó que és un paraigües, una coalició on ens presentem varis partit per les municipals. Cada partit segueix presentant-se sense renunciar al seu partit, però els vots del PDeCAT i ARA sumaran a la mateixa bossa.
Per tant, cada municipi només hi pot haver una candidatura, amb el nom que sigui, que sumi per Ara Pacte Local. El lema general ho diu tot: “des del municipi construïm Catalunya”.

Suposo que a la Bisbal ja heu deduït quina candidatura serà aquesta, doncs sí, és Compromís amb la Bisbal amb la gent de Compromís amb la Bisbal! I què afecta al funcionament del grup? en res, seguirem fent com fins ara treballant per la Bisbal.

A l’acabar la presentació vaig a dinar amb en Jofre, en Lluís, en Mateu i en Genís. Després torno a agafar el tren i cap a casa.
Però de seguida torno a marxar perquè a quarts de vuit del vespre tenim Ple extraordinari al Consell Comarcal del Baix Penedès. El Ple és per aprovar la pròrroga del servei de recollida de residus a la comarca amb EcoBP, ja que la licitació del nou servei encara no està a punt.
I ara sí que cap a casa!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari