11 i 12 d’octubre de 2022: dimarts i dimecres de conèixer una nova entitat, inici del nou mural al municipi i trobada gegantera a Alcover

11 i 12 d’octubre: dimarts i dimecres de conèixer una nova entitat, inici del nou mural al municipi i trobada gegantera a Alcover

El dimarts 11 d’octubre, el Jaume comença l’encàrrec de pintar un nou mural al municipi, en concret a l’era de batre. Ja tenim un mural al dipòsit de Can Gordei, de l’Esplai i del Priorat pel dia de la dona i a la caseta de l’era. Ara fem un mural a l’era amb imatges de com era l’era de batre i per què servia. Està quedant molt i molt bé!
Em sorprèn i m’entristeix que, a alguna de les xarxes socials, algunes persones properes a grups polítics que són a la oposició aprofitin qualsevol notícia per inventar i destruir, en comptes de construir. Sé que són poques persones i sempre les mateixes, però m’entristeix que hi hagi persones amargades i destructives. Si les pogués ajudar, ho faria.

Per la tarda la Paqui i jo rebem a l’Andrés i a l’associació P.I.C.A. (Protecció a la Infància Contra l’Abús). Concretament amb el president de l’entitat a Catalunya i el responsable de seguretat. L’entitat està instaurada a Catalunya fa quasi un any, i ens expliquen els objectius, activitats i qui en forma part.
És una associació benèfica de moters, sense ànim de lucre, que es dedica a l’ajuda i acompanyament de menors víctimes d’abusos, tant físic com psicològic com sexual. Els seus integrants reben, de manera contínua, formació per poder participar dels diferents programes d’acompanyament de menors.
La formen persones voluntàries, la majorista motoristes. L’entitat s’ofereix a realitzar xerrades informatives a infants, joves, professors i pares sobre el bullying, la seva detecció i resolució del conflicte. Agraïm l’oferiment i els felicitem per la gran tasca que realitzeu!

El dimecres 12 d’octubre és festa i anem a la trobada gegantera d’Alcover, per la festa dels bandolers. El grup de geganters i grallers de la Societat ja hi hem anat unes quantes vegades. Passem un bon matí amb la colla!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari