21 i 22 de setembre de 2022: dimecres i dijous de reunions telemàtiques i presencials

21 i 22 de setembre: dimecres i dijous de reunions telemàtiques i presencials

El dimecres 21 de setembre a les 10 del matí, em connecto a la Comissió de Seguiment del SOC, com a membre de l’ACM (Associació Catalana de Municipis). Avui és una reunió molt important ja que, després d’uns dos anys, enllestim l’acord marc de la concertació territorial. Molt bona notícia!

Per la tarda assisteixo a una reunió al Consell Comarcal, la reunió és de residus i va dirigida a tots els consellers i conselleres del Consell Comarcal del Baix Penedès. De residus em refereixo al projecte de recollida de residus que s’està preparant per treure a concurs, per diferents municipis de la comarca, comptant amb la Bisbal. Serà un nou servei de recollida selectiva que millorarà els índex i facilitarà la separació i recollida de residus a les urbanitzacions. Sempre millorant!

Del dijous 22 de setembre destaco l’assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar, telemàtica on ens hi connectem la Leo i jo. Aprovem el compte general del 2021 de la Mancomunitat, després de l’aprovació a través de la Comissió de comptes.
I avui també convoquem Junta de govern pel dilluns que ve.

Ja ha començat l’últim any de curs polític d’aquesta legislatura, amb l’agenda plena de reunions, projectes, …

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari