Divendres 16 de setembre de 2022: escola de governs locals de l’ACM i acabem la Festa Major amb un cartell de luxe!

Divendres 16 de setembre: reunions, escola de governs locals de l’ACM i acabem la Festa Major!

Avui al matí vàries reunions a l’Ajuntament, però al migdia aviat sóc a casa per dinar, ja que a les 4 sóc a Vila-seca, per participar a la VI edició de l’escola de governs locals de l’ACM (Associació Catalana de Municipis). Enguany el títol és “A punt per a les municipals” i m’hi he apuntat només per mitja tarda, ja que l’escola és avui tarda i vespre i demà al matí, peò aquest vespre he de ser a la Bisbal i demà sóc fora.
A l’arribar molt contenta de saludar la gent de l’ACM i alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores d’arreu del país!
Comencem amb la inauguració a càrrec de la Joana Ortega secretària general de l’ACM i en Xavier Farriol tinent alcalde de Vila-seca. Comencem amb la sessió inaugural “El comportament electoral a Catalunya en unes municipals: mites i realitats”, a càrrec de Jordi Muñoz director del Centre d’Estudis d’Opinió. Després tenim la presentació de l’estudi de l’observatori municipal “anàlisi, expectatives i demandes ciutadanes per les eleccions municipals 2023”, a càrrec de Jordi Sauret director de Feedback i, abans de la paula, el Daniel Tarragó de Neòpolis ens explica en què consistiran els tallers que farem després.
Tant la sessió inaugural com la presentació de l’estudi són molt i molt interessants.
A l’hora de la pausa aprofitem per parlar i compartir neguits i experiències, molt enriquidor! Quan ens avisen d’entrar per fer els tallers, ja marxo perquè no em podré quedar tota l’estona i em sap greu perquè segur que és molt enriquidor participar-hi.

A les nou del vespre ja sóc a l’envelat, amb tot l’equip de govern, per preparar l’inici de l’espectacle del Quim Masferrer “Bona Gent”. Aquest espectacle, juntament amb el castell de foc que ja està preparat, s’havia de fer l’últim dia de Festa Major el 17 d’agost. Però les previsions de pluja eren molt fortes i vam decidir aplaçar-ho. I avui vuit-centes persones (entre bisbalencs i veïns dels municipis dels voltants) gaudim del final de Festa Major. Gaudim i riem d’aquest gran espectacle!


A l’acabar recollim les cadires i ens esperem per veure el castell de foc des de l’envelat (Gràcies Sònia per les fotos!). Espectacular! I ara sí que donem la Festa Major per acabada i fins l’any que ve!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari