17 i 18 de setembre de 2022: cap de setmana de casament de la Núria i el Marc i de paella familiar

17 i 18 de setembre: cap de setmana de casament de la Núria i el Marc i de paella familiar

El dissabte 17 de setembre anem a Prades pel casament de la Núria i el Marc. Estem a 16 graus de temperatura, s’hi està molt i molt bé! Tant la cerimònia com el banquet, es fa a l’English Summer de Prades, un espai espectacular! Som família de la Núria i avui hem conegut el Marc que, essent de les terres de ponent, ja es veu que és autèntic i bona persona! Un casament emotiu i feliç! Moltes felicitats parella!

El diumenge 18 de setembre celebrem sants i aniversaris del mes d’agost que, per motius d’agenda de tota la família, no podíem quedar fins avui. Com ja és tradició, el Santi fa la paella de peix, espectacular!

Cap de setmana en família!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari