Dimecres 14 de setembre de 2022: mesa social, reunions, Junta de Govern al Consell Comarcal i Consell d’alcaldies al Consell Comarcal

Dimecres 14 de setembre: mesa social, reunions, Junta de Govern al Consell Comarcal i Consell d’alcaldies al Consell Comarcal

A dos quarts de deu del matí reprenem les meses socials, ja que a l’agost no n’hi ha hagut. És una reunió mensual entre serveis socials del Consell Comarcal, la tècnica d’ocupació municipal, la regidora de serveis socials i jo mateixa. Seguim l’ordre del dia d’altes, baixes, projectes de formació i seguiments. Reunions molt necessàries!

A les 11 atenció a la ciutadania i a les 12 del migdia, reunió amb la Leo i la fundació Santa Teresa pel desbrossament dels carrers. Explicació de tota la feina feta, ara ja estan a la urbanització de Santa Cristina, i de les millores a acabar i també de la previsió pel 2023. Feina programada i bona feina!

Per la tarda vaig al Consell Comarcal després de les vacances de l’agost. A dos quarts de 7 de la tarda tenim Junta de Govern local, amb tres punts a l’ordre del dia. Aprovem l’acta de la Junta anterior, la quota 2022 al Consorci de promoció turística del Penedès i el conveni amb la Diputació pel projecte d’ocupació comarcal.
I, a les 7 de la tarda, Consell d’alcaldies amb vuit punt a l’ordre del dia.
El punt que vull destacar és la reunió amb representants de la Xarxa Sanitària de Santa Tecla, que ens informen que l’ampliació de l’hospital comarcal no és prioritària pel govern de la Generalitat! Tots els alcaldes i alcaldesses de la comarca ens plantem davant la inacció del Departament de Salut de la Generalitat. Des del maig de l’any passat que demanem una reunió urgent amb el Departament de Salut per tractar aquest tema i hem rebut cap resposta. Per això, decidim donar un termini de 10 dies i, no rebem dia i hora per parlar amb el Conseller, emprendrem accions de protesta. Des de la Xarxa Sanitària Santa Tecla ens informen que s’ha entregat tota la documentació que els diferents departament de la Generalitat han demanat.
Fa dos anys que remarquem que és una prioritat màxima i inajornable per poder donar un servei de qualitat, i per això cal que entrin als pressupostos de la Generalitat per al 2023 i començar a treballar.

És molt important per la comarca i pel país, però sembla que per la Generalitat no…

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari