Divendres 2 de setembre de 2022: comencem el mes de setembre amb reunions i l’assemblea de socis de la Societat

Divendres 2 de setembre: comencem el mes de setembre amb reunions i l’assemblea de socis de la Societat

Comencem el mes de setembre amb la verema avançada, avui ja comencen a collir parellada! Segueix la xafogor, una mica ja cansats de la calor, i a pocs dies de començar un nou curs escolar.

Durant el matí destaco la reunió amb el Jordi Cáceres, de la Cambra de Comerç de Tarragona, per parlar d’un nou projecte i de la campanya de comerç de Nadal, que sembla que quedi molt però de seguida hi serem!

Per la nit assisteixo, com a sòcia, a l’assemblea general ordinària de socis de la Societat, on aprovem l’acta de l’assemblea anterior, aprovem els comptes del 2021 i la memòria d’activitats del 2021 amb poques activitats ja que encara teníem restriccions per la Covid-19. Després precs i preguntes, i cap a casa. Gràcies a totes les persones que formeu part de la Junta de la Societat per la feina voluntària!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari