Dissabte 3 de setembre de 2022: celebració de casament civil del Salvador i la Ma Luísa i festa dels 50 anys de l’entitat Club siglo XX

Dissabte 3 de setembre: celebració de casament civil i festa dels 50 anys de l’entitat Club siglo XX

Aquest matí tinc el goig de celebrar el casament civil dos amics: el Salvador i la Ma Luísa, dos bisbalencs que conec de fa uns quants anys! Em va fer molta il·lusió que em demanessin que els casés.
L’escenari de l’auditori ja està preparat amb molt de gust, per l’Eva de Secrets Vintage. Celebrem la cerimònia i fem les fotos pertinents. Moltes felicitats parella!
Ens conviden al dinar al De Bon Guss, un plaer com sempre!

Per la tarda anem al poliesportiu municipal on l’entitat, Club siglo XX, hi ha organitzat diversos actes per celebrar els seus 50 anys des de la seva creació.
Arribem quan està a punt de començar l’actuació castellera de la Colla Castellera de la Bisbal, els Bous, i la Colla Castellera de Roquetes.
Bon paper de la colla local amb un 2d6, 3d6 amb agulla, 4d6 i pilar de 4. Endavant Bous i preparant-se pel Concurs7!
A mitja diada comença a ploure, no molt però suficient per fer obrir els paraigües. Per sort la pluja no impedeix fer la diada.

Després dels castells la pluja continua i sembla que es vagi animant, per tant, sembla que soparem dins el bar del poliesportiu municipal.
Han d’actuar el Ball de Diables de la Bisbal però esperen que afluixi una mica. Finalment, fan una actuació sense problemes!

A quarts de 10 de la nit les cent vuitanta-quatre persones, aproximadament, apuntades al sopar, seiem dins el bar ja que segueix plovent. Bon sopar i millor companyia!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari