Dimarts 30 d’agost de 2022: matí d’Ajuntament i tarda a la presentació de grup de Fem Vendrell

Dimarts 30 d’agost: matí d’Ajuntament i tarda a la presentació de grup de Fem Vendrell

Al matí a l’Ajuntament on, entre d’altres, em reuneixo amb l’equip de Quid Comunicació per preparar la propera revista, la de finals de setembre.

Per la tarda anem a la presentació del grup impulsor que es presentarà a les eleccions municipals del Vendrell amb el nom de Fem Vendrell. Ens convida la Mar Vázquez i, a la presentació, em trobo amb amics i amigues com el Jordi Marlès, l’Àngels Chacón, l’Ester Vilà, el Joan Banach, l’Olga Reixach, …
La Mar ha fet un grup increïble, de vendrellencs i vendrellenques que són i viuen al Vendrell i treballen al mateix Vendrell o a altres municipis, de diferents edats i diferents orígens. Destaco la il·lusió i el “bon rotllo” que transmeten, amb moltes ganes de treballar i millorar el seu municipi, sense rancúnies ni interessos. Enhorabona equip!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari