Dimarts 23 d’agost de 2022: visitem Pompeia i Ercolano

Dimarts 23 d’agost: visitem Pompeia i Ercolano

Agafem el tren per anar fins a Pompeia i anem ben equipats per la calor: crema solar, barret i paraigües.

Pompeia no te l’acabes! més de 90 hectàrees ocupa la ciutat, que va quedar colgada per la lava del Vesuvi. Per aquest motiu es conserva tant bé. Agafem audioguies i anem seguint les explicacions per bona part dels carrers i habitatges. És molt interessant!
Nosaltres ens hi estem una mica més de tres hores, però per veureu-ho tot farien falta dos o tres dies. Si no hi heu estat, us ho recomano!

Dinem i tornem a agafar el tren per anar a Ercolano. Visitem la ciutat antiga d’Ercolano que també va quedar coberta per la lava. No és tant gran com Pompeia però cal visitar-la, té mosaics i pintures espectaculars. Tornem a Nàpols en tren, i l’estació és a tocar del mar on gaudim d’una posta de sol magnífica.

Avui aprenem més coses sobre una de les grans ciutats de l’Imperi Romà.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari