9 i 10 d’agost: seguim amb preparatius de la Festa Major sense oblidar la feina del dia a dia

9 i 10 d’agost: seguim amb preparatius de la Festa Major sense oblidar la feina del dia a dia

El dimarts 9 d’agost a les 9 del matí ens reunim l’equip de govern amb el cap de la brigada, el cap de servei d’informació i inspecció i el tècnic de cultura per fer l’últim repàs perquè la Festa Major surti perfecte. Hi ha moltes coses que no es veuen i que és imprescindible de tenir a punt: recorreguts i senyalització de cercavila i correfocs, avisant perquè no s’aparqui; logística de tancar carrers; neteja diària de lavabos i envelat; arribada dels muntadors de cada actuació; neteja dels carrers després del Correfoc i de la diada castellera i moltes més coses que no es veuen però que són imprescindibles perquè tot surti bé.
Ja ho tenim tot a punt, encara que sempre surten imprevistos!

Al migdia ens reunim a la plaça amb Penedès TV per acabar d’ultimar detalls per la retransmissió (en diferit) de la diada castellera i també parlem amb TV3 per temes d’aparcament, … tot a punt per la Diada!

I per la tarda seguim donant les “capsetes de la Festa Major“. Venen veïns i veïnes de tot el municipi, tots amb moltes ganes de Festa Major.
A mitja tarda ve el jurat del concurs Instagram i ens hi reunim per repassar les bases, quedar amb la logística, … Moltes gràcies Montserrat, Lussi i Raul per participar de manera voluntària com a jurat del concurs! Són tres grans apassionats de la fotografia i grans fotògrafs bisbalencs!

El dimecres 10 d’agost surt al Diari de Tarragona l’especial de Festa Major de la Bisbal, on hem quedo amb el títol “la implicació de les entitats és essencial”, perquè és el secret de l’èxit de la festa.
Avui convoquem Junta de Govern pel divendres, tocava dilluns però l’hem passat a divendres perquè, com que dilluns i dimarts que ve és festa, no endarrerir temes.

Per la tarda repartim, per última tarda, les capsetes de la Festa Major, i segueixen venint gent. A l’acabar, aprofitem per repartir les cartes de la Festa Major que anirem donant a qui ens les demani durant tots els actes de Festa Major. Ja ho vam fer al 2005 i 2006 i va ser tot un èxit!
I abans de marxar posem la senyera al balcó, senyal de Festa Major!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari