Dilluns 8 d’agost: dia de feina prèvia de Festa Major, amb moltes ganes!

Dilluns 8 d’agost: dia de feina prèvia de Festa Major, amb moltes ganes!

A les 9 del matí quedo amb la Sònia per gravar el vídeo de la Festa Major, per les xarxes, anunciant la “capseta” de la Festa Major.
Al migdia obrim els sobres de les quatre empreses que s’han presentat a la licitació del bar de l’envelat de la Festa Major. És un sobre únic on valorem el cànon a pagar a l’Ajuntament i els preus de les begudes.
El que té més pes és el cànon a pagar a l’Ajuntament, patint de 175€ (sense IVA) i sense límit superior, per tant, qui més ofereix té molts més punts que la resta. El bar de la Festa Major de la Bisbal dóna molts diners si ho portes bé, perquè el recinte és molt gran i sempre venen actuacions de primer nivell que porten molta gent
A continuació d’obrir els sobres, ens reunim la mesa de contractació per valorar-ho i preparar l’adjudicació, més que res perquè qui resulta adjudicatària ho pugui preparar tot i, els que no han sortit, no hagin de córrer a preparar-ho. Ara esperem que ho presenti demà mateix i puguem adjudicar definitivament.

I per la tarda comencem a repartir la capseta de la Festa Major! Unes capsetes amb un kit per una Festa Major més lluïda! Estem l’equip de govern de 5 a 8 de la tarda donant una capseta per habitatge. Tothom qui ve ja porta una rialla a la cara de Festa Major!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari