Diumenge 7 d’agost: primer acte de la Festa Major amb el Tir al plat, i després seguim amb la festa al Priorat

Diumenge 7 d’agost: primer acte de la Festa Major amb el Tir al plat, i després seguim amb la festa al Priorat

A les 9 del matí la Judith i jo ja som al camp de tir, on la Societat de caçadors de la Bisbal organitza el tradicional Tir al plat de Festa Major. Però enguany és especial, no només perquè és el primer després de dos anys de pandèmia, sino perquè es fa un homenatge, merescut homenatge, al Gori.
Arribem per l’esmorzar i ja està tot preparat i amb molta gent per participar-hi. Un esmorzar amb molt bona companyia!
Abans de les primeres tirades, es fa el merescut homenatge al Gori. Després comencen les tirades al plat, amb bisbalencs i també gent d’altres municipis. Gràcies Societat de caçadors de la Bisbal per la organització!

Mentre som al tir al plat, la Leo i la Paqui són al Priorat per seguir recollint les votacions dels pressupostos participatius. A part d’estar-hi per la festa holly i a festa de l’escuma, organitzada també per l’associació de veïns del barri del Priorat de la Bisbal.
Al migdia tornem al Priorat per assistir al dinar que organitza l’associació de veïns i amics del Priorat. Dinem paella, la millor paella perquè està preparada pels bisbalencs Pere i Cristina, i això és èxit assegurat!
Dinem dins el local, ampliat i pintat, on a part de dinar bé passem una bona estona.

I el diumenge a la tarda el tenim lliure, per descansar i agafar forces per la propera setmana, la de la Festa Major de la Bisbal!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari