Dissabte 30 de juliol: matí, tarda i nit a la festa de Can Gordei!

Dissabte 30 de juliol: matí, tarda i nit a la festa de Can Gordei!

A part d’estar dos anys sense festes, per la pandèmia, a Can Gordei les festes són més especials per com les van viure del 2007 al 2015. L’equip de govern d’aquells anys (ERC) no va ajudar en res a l’associació per les festes d’estiu. Quan dic res, és res: ni taules, ni cadires, ni suport econòmic, … i ni hi anaven. Però des de l’Associació amb el Pepe i el Miguel al capdavant, i moltes persones col·laborant, van aconseguir fer festes grans cada any, amb el suport d’empreses, particulars i amb taules i cadires d’altres ajuntaments i d’altres entitats. Per aquest motiu, tot i que des del 2015 reben suport com la resta d’associacions que organitzen festes, segueixen essent especials.

Avui arribem al local social a quarts de 12 del migdia, i ja fa una estona que els infants gaudeixen del parc infantil aquàtic. Ens quedem una estona fent el vermut i parlant amb els veïns i veïnes.
A les 6 de la tarda ja hi torno a ser per participar de la festa “holly”, molt xula! i després la festa de l’escuma.

I per la nit tornem, primer pel sopar, un sopar boníssim i ben preparat i després ball. hi ha molta gent i molt bon ambient! Felicitats a la comissió de festes, a l’associació de veïns i tots els participants!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari