26 i 27 de juliol: dimarts i dimecres de reunions, campanya de reciclatge, sobres de licitació i signatura de convenis amb entitats

26 i 27 de juliol: dimarts i dimecres d’obertura de sobre de la licitació, de campanya de reciclatge, de reunions telemàtiques i presencials, signatura de convenis amb entitats i reunió amb la Colla Joves

Els dies 26 i 27 de juliol és Festa Major al Vendrell i, enguany, no hi vaig cap dels dos dies. Tinc l’agenda a petar!

El dimarts 26 de juliol a quarts de 10 del matí, tinc reunió amb una veïna per temes de servei d’aigua i clavegueram.
A les 12 del migdia obrim el segon i últim sobre de al licitació de les obres de la primera fase del poliesportiu municipal. S’han presentat quatre empreses i avui obrim la part quantificable que és el termini, la garantia i l’import. Ara prepararem l’acta i l’adjudicació provisional. Avancem!

El dimecres 27 de juliol és un dia intens, variat i dels que en gaudeixo!
Començo a les 10 del matí amb una reunió de tema urbanístic. A quarts d’11 del matí signo el conveni amb la Coral, un conveni per aquest 2022 i que vam aprovar a la Junta de Govern de dilluns. Amb aquest conveni donem suport econòmic de 4.000€ a la Coral per la organització de concerts durant l’any, i també pel manteniment de l’orgue i del piano. I després signo el conveni de la Societat, per 12.000€, per totes les activitats que realitzen durant l’any i també per deixar la sala a l’Ajuntament, l’escola i l’institut quan ho sol·liciten. Aquest conveni també el vam aprovar a la Junta de Govern de dilluns.

A les 11 i a les 12 tinc reunions amb veïns i veïnes, per temes molt diferents. Quan vaig a casa al migdia, passo per la parada d’EcoBP de conscienciació del reciclatge, resoldre dubtes, … Em comenta que ha anat molt bé!

I a la tarda ja torno a ser a l’Ajuntament, perquè a quarts de 5 em connecto a reunió amb l’ACM, amb ells que formem part d’ocupació, per diversos temes que estem treballant. Grans professionals i grans persones!

A les 5 de la tarda, la Leo i jo rebem l’ADF Clot de Bou, per signar el conveni 2022 de 5.000€. Un conveni per una gran entitat, l’ADF que coneix els camins, es forma contínuament i sempre al servei de la prevenció i extinció d’incendis.

Em quedo al despatx fent feina fins que són les 7 de la tarda, on ens reunim els Ajuntaments de Sant Jaume i la Bisbal amb joves del Papagai que volen organitzar festa aquest estiu. Felicitem al jovent que ja ens presenta tres dies d’activitats al Papagai, i ens demana recursos econòmics i logístics. I tant que els hi donarem suport! I gràcies per la implicació.
Acabem la reunió i en comencem una altra, també amb l’Ajuntament de Sant Jaume, sobre el servei de recollida de residus al Papagai.

Quan acaba la reunió, vaig ràpid cap a casa per fer una queixalada i marxar, amb la Judith i el Feliu, a Valls. Anem a parlar amb la Colla Joves Xiquets de Valls. Després de dos anys sense castells, avui ens fa molta il·lusió anar a contractar-los per la diada castellera del 15 d’agost. Gràcies per l’acollida, ens veiem per la diada!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari