Dilluns 25 de juliol: Consell de Mobilitat, SOC, reunions, Junta de Govern i assemblea de la Mancomunitat

Dilluns 25 de juliol: reunions telemàtiques, reunions presencials, Junta de Govern i assemblea de la Mancomunitat Penedès-Garraf

A les 9 del matí em connecto, com a representant de l’ACM (Associació Catalana de Municipis) al Consell de Mobilitat, per explicar-nos sobre la reducció dels preus dels títols multiviatge i abonaments del transport públic.
Surto de la reunió a les 10 del matí perquè entro a una altra reunió telemàtica, la comissió de seguiment del SOC, també com a representant de l’ACM, per la concertació territorial i les propostes de l’acord marc.

Quan són les 12 del migdia pujo al despatx de la interventora per fer l’obertura del sobre A. És el sobre de les declaracions responsables de les quatre empreses que s’han presentat a la licitació de la primera fase de les obres del poliesportiu municipal, de la fase 1 que és el pavelló i els vestuaris. La licitació que vam fer l’any passat les vam declarar desertes, ja que va coincidir amb l’increment de preus dels materials.
Tota la documentació és correcta i fixem demà per obrir el sobre B.

Seguim amb una reunió la regidora d’esports i jo amb el president de Joventut Bisbalenca CF. És una reunió per parlar de la propera temporada i el proper conveni.

Per la tarda començo a les 5 amb atenció al a ciutadania, pel tema de la instal·lació de les plaques solars fotovoltaiques.
A les 6 de la tarda tenim Junta de Govern local, una Junta on aprovem vint-i-una propostes:
– aprovem tes actes de Juntes de govern anteriors

– cinc liquidacions d’impost de construccions

– dues llicències urbanística

– dues devolucions de fiances, una per obres a un habitatge i l’altre per la construcció d’una piscina

– una alta al servei del punt verd

– la quota 2022 del consorci Localret
aprovem el pagament de la quota del Consorci Localret. El Consorci Localret és el consorci local format per les administracions locals de Catalunya per millorar l’acció dels governs locals en l’impuls de la societat de la informació. L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès en forma part des de l’any 1997 i la quota de l’any 2022 ascendeix a 424,83€.

– el padró del monitoratge del menjador de la llar d’infants del mes de juny

– factures per un total de 79.925,60€

– conveni 2022 amb l’ADF, per 5.000€

– conveni 2022 amb la Societat, per 12.000€

– Conveni 2022 amb el Ball de Diables, per 15.000€

– Conveni 2022 amb la Colla Castellera, per 11.500€

– conveni amb la Coral, per 4.000€

Una Junta marcada pels convenis 2022 amb entitats bisbalenques!

Però el dilluns encara no s’ha acabat. A l’acabar la Junta marxo cap a Cubelles, on avui tenim Assemblea de la Mancomunitat Penedès Garraf. Té pocs punts a l’ordre del dia, però s’havien d’aprovar abans de vacances. A l’acabar fem una copa de cava i aprofitem per compartir experiències. Sempre és un plaer parlar amb companys i companyes de la Vegueria!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari