Diumenge 17 de juliol: matinades i cercavila de la Festa Major Xica, pressupostos participatius al Papagai i tarda a la piscina municipal

Diumenge 17 de juliol: matinades i cercavila de la Festa Major Xica, pressupostos participatius al Papagai i tarda a la piscina municipal

A dos quarts de 9 del matí som davant la Societat per acompanyar el Grup de grallers i tabalers a les matinades. Són les matinades de la Festa Major Xica, que organitza la Societat en motiu de Santa Margarida, co-patrona de la Bisbal. tot i l’hora, ja fa molta calor!

A l’acabar les matinades, fem un cafè i marxem cap al Papagai, ja que avui de 10:00h a 12:00h recollim les votacions dels veïns i veïnes del Papagai als pressupostos participatius. Hi ha dues propostes que són instal·lar una taula de ping-pong exterior i instal·lar aparells de cal·listènia a l’exterior.
Venen dotze famílies, amb qui aprofitem per parlar del Papagai. Molt enriquidor!
A les 12 del migdia fem l’escrutini públic i gravat, i el resultat és: 3 vots pels aparells de cal·listènia, vuit vots per la taula d’exterior de ping.-pong i un vot en blanc. Ara a esperar si aquesta setmana porten volts a l’Ajuntament, per poder donar el resultat finals.

Sortim del Papagai i anem al poble, per seguir la cercavila del Grup de Geganters i Grallers de la Societat en motiu de la Festa Major Xica. Quina calor a aquesta hora i, tot i així, força gent1 Acaben la cercavila amb la música del Ball de Gegants de la Bisbal, una meravella!

Després d’aquest matí intens, per la tarda anem a la piscina a fer-nos passar la calor!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari