Dissabte 16 de juliol: pressupostos participatius, Diada castellera, boleros i festa a la Masieta

Dissabte 16 de juliol: dia de la Mare de Déu del Carme amb pressupostos participatius a la Masieta, Diada Castellera, Boleros i festa a la Masieta

Avui és la Mare de Déu del Carme, el sant de la meva àvia Carmenta que, mentre va viure, celebràvem el seu sant a Cal Llach, amb un dinar familiar. Grans records!

A les 11 del matí anem a la Masieta per rebre els veïns i veïnes que venen a votar els pressupostos participatius. Van venint tan veïns de sempre com de nous. Un plaer sempre parlar amb tothom!
Estem per les votacions fins la 1 del migdia, però a les 12 del migdia hi ha la festa de l’escuma on petits, i no tan petits, la gaudeixen.

Al migdia a casa a dinar i a quarts de 6 de la tarda, a plaça per viure la diada castellera de la Cola Castellera de la Bisbal, els Bous, i els castellers de Mediona. Una diada amb bones perspectives que es converteix en una diada espectacular amb el 3 de 7 descarregat! Gràcies Bous i moltes felicitats, no era fàcil remuntar després de la pandèmia i ho heu aconseguit. Sou molt grans!

 

I el dissabte encara no s’ha acabat perquè, a les 10 de la nit, anem a la Societat pe gaudir de l’espectacle del Cor Zòngora amb “La vida és un bolero, una havanera, un tango“. Una passada! Si teniu l’oportunitat, no us ho perdeu. A mi m’agraden les havaneres, els boleros i els tangos i aquest espectacle és molt i molt bo!

Sortim de la Societat i anem a la Masieta, pel concert de la nit. S’hi està fresquet i passem una molt bona estona! I a dormir, que demà matinem per les matinades!

Un dissabte complert i magnífic!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari