Divendres 15 de juliol: reunió amb els Castellers de Vilafranca, per la Diada castellera del 15 d’agost

Divendres 15 de juliol: reunió amb els Castellers de Vilafranca, per la Diada castellera del 15 d’agost

Aquesta tarda el Feliu, la Judith i jo anem a Cal Figuerot per parlar amb els Castellers de Vilafranca. Els últims anys sempre anem a visitar les colles per parlar de la Diada castellera del 15 d’agost, però aquest any és diferent: després d’anar-hi el 2020 i el 2021 per parlar de què es podria fer per no fer castells però que tingués l’essència del 15 d’agost. El 2020, en plena pandèmia, cada colla castellera va gravar un video explicant què representa per la colla el venir a fer castells a la bisbal, i el vídeo es va publicar a les xarxes el 15 d’agost de 2020 a l’hora dels castells. El 2021, l’any passat, vam organitzar un concert de grallers amb els grallers de cada colla, a la plaça a l’hora dels castells.
I enguany és diferent, ja veurem castells!
A Cal Figuerot ens reben el president i el cap de colla, el Carles i el Cisco, i parlem de les ganes de diada! Tanquem tracte, per tant, el 15 d’agost veurem grans castells dels Verds!

Després ens quedem a sopar a Cal Figuerot, mentre gaudim de l’assaig. Tot perfecte menys la calor, són quarts d’11 de la nit i no passa ni una gota d’aire, però gaudint de la nit!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari