Dissabte 9 de juliol: festa a la Miralba, Correbarris i pressupostos participatius a la Miralba

Dissabte 9 de juliol: festa d’estiu a la Miralba, Correbarris i pressupostos participatius a la Miralba

A les 12 del migdia anem cap a la Miralba per anar al tobogan aquàtic. Ara feia tres anys que no es posava per festes, per la pandèmia i avui hi tornem! Molt de moviment i petits i grans baixant per aquest llarg i llarg tobogan.

A quarts de 6 de la tarda la Judith, la Paqui i jo ja som davant el bar de la Riba per començar el Correbarris, organitzat pel grup de joves els Esventats. També és el primer Correbarris després de la pandèmia i, tant la gent com els Esventats ja en teníem moltes ganes! Molt de jovent i gent de totes les edats, en col·laboració amb la majoria de bars i restaurants del municipi, omplint els carrers de jovent, alegria i música!
Nosaltres anem al bar la Riba, al Restaurant Ull de Llebre i a la pastisseria Mago i ja marxem cap a la Miralba.

A la Miralba hi ha el Feliu i el Félix amb la festa de l’escuma i els pressupostos participatius. Els pressupostos participatius són de 6 a 8 del vespre, i després fem el recompte. Encara no hi ha una opció guanyadora perquè durant la setmana, poden venir a portar els vots a l’Ajuntament.
Mentre estem als participatius, la Paqui va a ballar amb el zumba que organitzen.

Després ja fem temps fins les 9 del vespre pel sopar. Un sopar de més de 150 persones, on parlem i saludem a moltes persones que, per la pandèmia feia temps que no vèiem. La veritat és que gaudim molt i molt de la festa, molt ben organitzada per la junta de l’Associació de veïns de la Miralba, el bon servei de l’Eva i el Toni al bar del local social, i les ganes de tota la gent de compartir aquests moments! Avui comptem també amb un Punt Lila, que ens acompanyarà durant totes les festes com a punt de referència per víctimes de violència de gènere i de punt d’informació i suport.


El sopar molt bo, com sempre! Després de sopar tenim un espectacle, d’una suposada veïna que va passant per les taules donant converses i fent riure a tothom, acabant amb un espectacle d’humor on el Félix és la víctima!


A l’acabar em diuen que l’actriu és la Maica, a qui vaig conèixer fa uns anys per un curtmetratge que van rodar a casa meva, no l’havia reconegut! És molt bona actriu i em fet molta il·lusió trobar-me-la avui.

Després donem els premis del campionat de domino i de petanca, felicitats! I per acabar, el ball on de seguida sortim a ballar. Moltes gràcies, ens ho hem passat molt bé!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari