Divendres 8 de juliol: celebració de casament civil i sopar de final de curs de l’Associació de dones la roca foradada

Divendres 8 de juliol: celebració de casament civil i sopar de final de curs de l’Associació de dones la roca foradada

Aquest migdia tinc el goig de celebrar el casament civil dels bisbalencs Joan Francesc i Mònica, acompanyats de la família. No em cansaré d repetir que celebrar casaments civils és de les millors feines de ser alcaldessa! Moltes i moltes felicitats!

A quarts de 9 del vespre sóc a la Plaça de l’església per compartir, amb més de vuitanta persones més, el sopar de final de curs de totes les activitats que ha organitzat l’Associació de dones la Roca Foradada. Des del 2019 que no es podia celebrar i això encara ho fa més especial. Les taules ja estan parades i de seguida ens porten el primer plat i segon plat, preparat per la Junta de l’associació. Boníssim!
I de postres un pastisset de préssec, dels del Mago, per tant, boníssim!

Després de sopar gaudim de la bona música de Jazzul, amb el Danid i la Sònia. Espectacular!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari