Dijous 7 de juliol: entrevista, reunions i club de lectura

Dijous 7 de juliol: entrevista al programa l’Ull al dia, reunions, fi de curs del club de lectura i reunió d’associacions de veïns

A quarts d’11 em connecto a l’entrevista del programa l’Ull al dia, d’ETV Terramar, amb en Josep Pons. Repassem temes d’interés i sobretot com es presenta l’estiu i totes les activitats. Gràcies Josep!

A les 5 de la tarda vaig a l’Ajuntament per una reunió per tema de la llar d’infants.

D’aquí a la piscina, per remullar-me una mica abans de començar l’últim dia del club de lectura. El fem a la piscina perquè és el final de curs! Primer comentem el llibre que ens va recomanar el mes passat: “L’infinit en un jonc” d’Irene Vallejo. No l’he acabat, estic a la meitat. Després el Llorenç ens recomana llibres per aquest estiu.
Passem una molt bona estona!

Abans de les 8 ja torno a ser a l’Ajuntament per la reunió amb les associacions de veïns del municipi. El motiu són els pressupostos participatius. Primer explico com van anar els de l’any passat i després comentem les propostes presentades aquest any i que aquestes setmanes s’estan votant.
Aprofito per agrair a totes les persones que formen part de les juntes de les associacions de veïns tota la feina de voluntariat, totes les hores dedicades pel bé del municipi. Gràcies!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari