24 i 25 de juny: divendres de Sant Joan i sopar de barri i dissabte de barri de Baix

24 i 25 de juny: divendres de Sant Joan i sopar de barri i dissabte de barri de Baix

El divendres 24 de juny és festa, dia de descans fins al vespre! Per la nit els veïns i veïnes del barri traiem les taules al carrer per sopar a la fresca. És una iniciativa dels organitzadors i organitzadores del barri durant la pandèmia i va ser un èxit total!
Quasi tots els carrers del barri tenen més d’una taula fora amb veïns, amics, …
Nosaltres som 15 persones menjant, rient i gaudint de la música de swing quan passen pel carrer. Comencem el barri!

El dissabte 25 de juny és el barri de Baix, un dia ple d’activitats i festa per totes les edats. Comencem a les 9 del matí amb les matinades del Grup de grallers i tabalers de la Societat pels carrers del barri.

Després vaig a comprar, com cada dissabte, amb l’afegit que continua la campanya de comerç! Quan acabo, torno al carrer Llibertat per participar del vermut del barri. Hi ha carpes instal·lades per fer ombra als petits, i no tant petits, que juguen als jocs de fusta. Ombra que també és pels que seiem per fer el vermut, mentre Ràdio Esventada posa música dels anys 80 i 90!

Dinem i, a quarts de 6 de la tarda, comencen les coques. Les grallers passen per tots els carrers recollint les parelles amb les coques. Després cap a l’església per beneir-les i tothom cap al barri!

Seiem refrescant-nos mentre gaudim de l’espectacle de màgia. I després la Colla Castellera de la Bisbal, bona actuació!

Anem a casa a sopar i, a quarts de 12 de la nit, tornem a ser al barri per ballar amb el Duet Alma i després amb Ràdio Esventada amb música dels anys 80 i 90. Ballem i riem, amb molt bon ambient, després de dos anys de no poder ballar per la pandèmia. Gràcies a la organització del barri per fer-nos gaudir d’aquest gran dia!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari