Diumenge 19 de juny: torneig Bisbalenca Cup, concert fi de curs de l’escola de música, Corpus i teatre amb la K-mama

Diumenge 19 de juny: torneig Bisbalenca Cup, concert fi de curs de l’escola de música, Corpus i teatre amb la K-mama

Avui últim dia del torneig de la Bisbalenca Cup, i la Leo i jo ja hi som a quarts de 10 del matí. Juguen 12 equips de diferents llocs, amb moltes ganes!

A les 11 del matí marxo per anar al concert de fi de curs de l’escola municipal de música, juntament amb altres escoles de la Contrapunt. Enguany és a Santa Oliva, on gaudim de la música de corda, teclat, … Felicitats! I al sortir del concert, ens esperen les gralles amb el seu concert, on també hi participen els grallers de la Societat. Felicitats!

Vaig cap a dinar per tornar al torneig a quarts de 4 de la tarda. Veiem les finals i a les 5 de la tarda la Leo, el president de Joventut Bisbalenca i jo mateixa, donem les medalles a tots els jugadors i jugadores i les copes als guanyadors. Felicitats a tots els jugadors i jugadores i felicitats a la organització de Joventut Bisbalenca, per aquests tres dies de torneig!

Del futbol vaig cap a l’església per la missa de diumenge de Corpus i, tot seguit, la processó de Corpus. L’Associació de dones la Roca Foradada, com cada any, fa la catifa de flors davant l’església. Molt i molt maca! I varis veïns i veïnes preparen els cinc altars. Moltes gràcies per mantenir les tradicions!

I el diumenge encara no s’ha acabat, perquè després de la processó anem a teatre la Societat per gaudir de l’obra “La casa de Bernarda Alba” de la K-mama de Calafell. Una interpretació espectacular d’una obra que ja de per sí és impressionant!

Acabo el diumenge cansada però contenta de tots els actes i activitats d’avui!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari