Dimarts 21 de juny: comencem l’estiu amb Junta de govern, reunió amb el director del SOC, acte de graduació de 2n de BAT i nit de pluja

Dimarts 21 de juny: comencem l’estiu amb Junta de govern, reunió amb el director del SOC, acte de graduació de 2n de BAT i nit de pluja


Avui comença l’estiu, tot i que per la calor que fa tots aquests dies, sembla que estiguem al juliol.
A un quarts de 9 del matí celebrem Junta de govern extraordinària, on aprovem:

– dues liquidacions per obres

– aprovació de factures per un total de 63.817,35€

– pagament de factures per un total de 62.287,77€

– la licitació de la fase 1 de les obres de rehabilitació i ampliació del poliesportiu municipal
El mes de febrer de 2022 es va declarar deserta la licitació de les obres de la primera fase del poliesportiu municipal. El motiu va ser que, després de licitar les obres el 2021, els preus de les matèries primeres van patir un fort augment de preu que ha ocasionat que les empreses que es van presentar per fer les obres -abans d’aquest increment de preus- no poguessin assumir el cost de les obres amb el preu inicial.
El març de 2022 es va aprovar la despesa menor per l’actualització dels preus del projecte i per revisar els amidaments i plànols.
El maig es va aprovar definitivament el nou projecte modificat i la setmana passada vam aprovar iniciar l’expedient de la licitació.
Avui proposem aprovar la licitació de la fase 1 de les obres de rehabilitació i ampliació del poliesportiu municipal, consistent en la rehabilitació del pavelló i esportiu i la construcció dels vestuaris del pavelló.
No inclou l’obra de la paret que dona al bar del poliesportiu municipal, i s’inclourà a la fase 2. L’import de la licitació és d’1.568.806,18€ (IVA inclòs), amb una durada d’execució de 18 mesos.
Després de l’aprovació es publicarà el perfil del contractant perquè les empreses interessades puguin presentar-s’hi.

A quarts d’1 del migdia sóc a l’escola municipal de música del Vendrell, l’escola Pau Casals, per la reunió amb el director del SOC Juan José torres, i la directora de polítiques actives d’ocupació Susanna Díaz. Fa il·lusió veure’ls a “casa” quan sempre els veig en pantalla o a Barcelona a les reunions del SOC!
Avui venen a parlar-nos del programa “comarques” on hi hem entrat per tenir, desgraciadament, l’atur més alt de Catalunya. També els expliquem la situació laboral i formativa de la comarca i altres temes d’interès. Una reunió profitosa, gràcies!

I aquesta tarda tinc el goig d’assistir a l’acte de graduació de segon de batxillerat, a l’Institut Coster la Torre. Hi assisteixo amb la Leo, regidora d’ensenyament. Quina il·lusió veure els bisbalencs i bisbalenques que enguany acaben els estudis de batxillerat, ja han fet la selectivitat i ara estan a l’espera de saber resultat i les opcions. Un moment crucial de la vida!

Per la nit comença a ploure i, encara que hagi plogut uns 7 litres en total, però tot està tan sec que aquesta pluja ha anat la mar de bé!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari