Dissabte 18 de juny: torneig de futbol Bisbalenca Cup i barri de la Plaça

Dissabte 18 de juny: torneig de futbol Bisbalenca Cup i barri de la Plaça

Aquest matí vaig a comprar, com cada dissabte, però avui amb l’afegit de la participació a la campanya de comerç!! A quarts de 10, la Leo i jo som al camp de futbol municipal per la Bisbalenca Cup. Dotze equips que juguen tot el dia, fins a quarts de 5 de la tarda, per aquest torneig. Avui fa molta calor!
Bon ambient, rialles, converses i animant a la Bisbalenca! A quarts de 5 de la tarda donem les medalles la Leo, el president de Joventut Bisbalenca i jo, a tots els i les participants. Enhorabona!

Acabem el torneig i anem cap al barri de la Plaça. Comencem aquesta gran tradició dels barris que organitzen, amb moltes hores de dedicació, un grup de veïns i veïnes del barri. Moltes gràcies per seguir amb la tradició!
Primer passen les coques i després seiem per prendre alguna cosa, mentre fan l’espectacle infantil. A continuació ve l’actuació de la colla castellera de la Bisbal i després a sopar. Anem a sopar a casa del meu germà, al terrat, on s’hi està molt i molt bé!

Un dissabte fantàstic!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari