Diumenge 12 de juny: dia de futbol i teatre

Diumenge 12 de juny: dia de futbol i teatre

Aquest matí comença el torneig Bisbalenca Cup i a quarts de 10 del matí la Leo, la Judith i jo ja som al camp de futbol municipal.Comencen els més petitets i fa molta gràcia amb la il·lusió que juguen!
Estem tot el matí mirant els partits, parlant amb les famílies, … el matí passa volant tot i la calor que fa. De tant en tant engeguen l’aigua de regar i ens esquitxen a tots per refrescar-nos, i s’agraeix!
A quarts de dues del migdia, la Leo i jo donem les medalles i copes als 4 equips participants, felicitats!

Anem a dinar i per la tarda tornem al camp. Ara juguen 8 equips i, els equips que no juguen poden anar a refrescar-se als inflables d’aigua.
A 3 quarts de 6 de la tarda, la Judith i jo marxem i deixem a la Leo al futbol. Anem a veure l’obra de teatre a la Societat “Alicia, Alicia, Alicia” que fan els joves de TeatreEspai, on hi actuen dos bisbalencs: la Myriam i l’Aniol. Passem una molt bona estona, felicitats artistes!

Tornem al camp de futbol municipal per veure els últims partits i la Leo i jo, juntament amb el president i l’ex-jugador Youssef, donem les medalles i les copes.

Un dia d’esport i teatre a la Bisbal!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari