Dijous 9 de juny: reunions, explicació sobre els fons europeus i gaudint de la primera actuació del festival EVA

Dijous 9 de juny: reunions, explicació sobre els fons europeus i gaudint de la primera actuació del festival EVA

Matí a l’Ajuntament amb vàries reunions fins a les 12 del migdia, que marxo al Vendrell per assistir a l’acte de “Fons Next Generation: reptes i oportunitats”. Acte organitzat per la delegació del govern al Penedès, amb la participació de la Sra. Mariona Sanz, directora general de Fons Europeus del Departament d’Economia i Hisenda.
Ens explica les línies obertes actualment per entitats públiques i empreses i també les xifres sol·licitades actuals al Penedès.

Al vespre anem a la Plaça de l’esglèsia per gaudir de la primera actuació dins el festival EVA, un festival dedicat a la paraula, sense escenari ni efectes especials, on gaudim de grans narradors i narradores. Avui amb contes eròtics amb Héctor Urien que ens parla de “Amor, sexo y lo que surja”. Una hora molt divertida!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari