7 i 8 de juny: dimarts i dimecres de reunions i visita a la Miralba

7 i 8 de juny: dimarts i dimecres de reunions

El dimarts 7 de juny començo les reunions a les 9 del matí, amb una de les empreses instal·lades al polígon. I després atenció a la ciutadania.
A l’acabar la segona reunió, marxo amb la Judith cap a la Miralba perquè comencen les obres al solar del costat del local social. És el solar on hi havia la masia, que vam enderrocar el 2021 i que, en un futur no massa llunyà, ha de ser un espai d’oci i d’entreteniment. De moment aplanem la parcel·la i es deixa per poder ser utilitzada per activitats. Aprofitem per fer un cafetò al bar del local.

Al migdia tinc una reunió més, amb la Cambra de comerç de Tarragona. I per la tarda dues reunions, una amb una entitat i després la reunió setmanal de l’equip de govern. Sortim a quarts de 10 de la nit de l’Ajuntament!

El dimarts 8 de juny també començo a les 9 del matí amb una reunió d’atenció a la ciutadania. Després reunió periòdica amb Mossos d’Esquadra.
Sortim a fer un cafetò, avui que és mercat. I segueixo amb una reunió telemàtica, de la Comissió de seguiment del SOC, de més de dues hores sobre varis temes, d’on destaco l’estratègia catalana d’ocupació.

Per la tarda torno a l’Ajuntament per dues reunions amb entitats. I, a les 7 de la tarda, vaig cap a casa per connectar-me a la reunió de Centrem que, com que dilluns va ser festa, la fem avui.

Dos dies a tope!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari